NİĞDE / BOR - Onur Ekemen İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yılını okulumuzda coşkuyla kutladık.

Mrt

ÇEDES projesi kapsamında İstiklal Marşı'mızı güzel okuma yarışması düzenledik. Yarışmada dereceye giren öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Enerji verimliliği kanunu ile enerjinin etkin kullanılması, israfın önlenmesi, iklim değişikliği ile mücadele edilmesi ve çevrenin korunması için enerji kaynaklarının ve enerji kullanımında verimliliğin artırılması amaçlanmaktadır. Bu kapsamda her yıl Ocak ayının ikinci haftasında Enerji verimliliği haftası etkinliklkeri düzenlenmektedir.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Ekm

Aile ve Sosyal Hizmetler, Adalet, İçişleri, Milli Eğitim ve Sağlık Bakanlıkları tarafınan 23 Mart 2022 tarihinde imzalanan protokolle kamuoyuna duyurulan "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 2022 Faaliyet Planı" kapsamında, toplumsal farkındalık oluşturmak için KADES uygulaması okulumuz kadın öğretmen ve personeline tanıtılmıştır.

#KadınaElKalkamaz #KADES